maandag 10 december 2012

DECEMBER♫

DECEMBER
December, sinterklaas en Kerstmis en binnenkort een nieuw jaar :).
Wat ik het leukste vind is de sneeuw! Het is veel leuker dan regen en zo mooi! Daarom deze polyvore collage. Als ik de foto's zie krijg ik direct een warm en gezellig gevoel! Jij ook? Ik ga zo blij zijn als ik mijn nieuwe camera heb! Ik ga direct foto's nemen en ze bloggen, ik ga ook vloggen :)x.
Nu moet ik weer verder leren love y'all Gaelle xoxo 


3 opmerkingen:

  1. Eigenlijk ben ik meer fan van de zomermaanden, maar oké, laten we er maar het beste van maken! Lekker veel kaarsjes en koppen thee aansteken, deze foto's vind ik dan weer wel leuk haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's!n Ik word er helemaal vrolijk van! Winter is heerlijk, vorral als je lekker binnenzit en niet naar buiten hoeft. Warme chocolademelk, openhaard aan en buiten sneeuw. Dat is voor mij de perfecte winter. En na het avondeten op kerstdag natuurlijk lekker buiten sneeuwballen gooien met vrienden en familie. Ben benieuwd of we dit jaar een witte kerst zullen hebben, ik hoop het zo!

    Liefs,

    www.the-perfect-things.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. #Lifesplash, wat een geweldige blog heb je! Ik vind je kledingstijl Awesome echt waar ik volg je direct :)!En ik begrijp dat je de zomer leuker vind, dat is veel warmer dan die koude wind. :)
    @ Een witte kerst is altijd fantastisch, en oh ja sneeuwballen gevecht met je vrienden is gewoon fantastisch haha :).

    BeantwoordenVerwijderen